Complete badkamer + toilet te Hellevoetsluis

Vanzelfsprekend zijn we eerst een kijkje op locatie gaan nemen. We onderzoeken de te renoveren badkamer en inventariseren alles wat er gedaan moet worden. Daarnaast nemen we gezamenlijk het werkplan door. Welke tegel moet waar komen? Zijn alle keuzes wel/niet definitief?

 

Verbouwing

Op de afgesproken datum hebben we het startsein gegeven met het slopen van de oude badkamer. Dat was dus tegels bikken en al het leidingwerk eruit slopen. Voorts mochten ook de gipswanden en het plafond mee met het groot vuil.

 

Voorbereiding

De volgende stap betrof de voorbereiding van de feitelijke montage, installatie en plaatsing. Eerst zijn onze jongens aan de slag gegaan met het maken van een nieuw plafond om deze vervolgens netjes af te stucen. Daarnaast hadden ze de taken om een nis met drie vakken te bouwen, een bekisting voor de inbouw van de stortbak en een rioolkast te maken. Dat is een kast die dient als overloop voor al het afvalwater. Hierna mochten ook de loodgieter en de elektricien aan de slag voor het leidingwerk en de aansluitingen,

 

Evoque Metal en Caesar Relate

 

Na de voorbereiding brak het moment aan om de nieuwe badkamer met tegels aan te kleden. Aan de wanden zijn in totaal 19 m² Evoque Brown aangebracht. Een prachtige bruine metallook tegel. Enige dagen later was ook de vloer aan de beurt. In totaal 16 m² Ceasar Relate vloertegels hebben we hier in twee formaten 60x120 en 120x120 geplaatst. Van deze metallook tegel hebben we de Flame-versie in de kleur Reef toegepast. Flame wil zeggen dat er dankzij een speciale behandeling het decor aspecten van vuurbewerking toont. Een prachtig effect.

 

Afwerking

We voltooien het project met de plaatsing van alle door de opdrachtgever aangeleverd sanitair en het kitten van alle naden. We hebben alle armaturen aangebracht, douchewand geïnstalleerd en de spiegels opgehangen.