Actie badkamer inclusief plaatsen

Actiedagen !!

badkamer aanbiedingen

Whatsapp de badkamer expert nu nieuw

badkamer tegels

Op zoek naar tegels voor je badkamer of toilet? Ga dan eerst langs bij De Badkamer Expert! De enige, echte specialist in tegels voor badkamers, zowel als all-in deal of los.  

 

Wij zijn al meer dan acht jaar actief in het leveren en plaatsen van tegels voor badkamers. Ervaring die we elke dag toepassen in onze advisering. 

 

Immers, badkamer tegels hebben veel te lijden door vocht, kalk en natuurlijk het intensieve gebruik. Dan wil je vooral kunnen kiezen uit een breed aanbod tegels van hoge kwaliteit.

Chat online, mail of bel ons op via 085 301 95 31 met al je vragen

>> Geen onverwachte kosten achteraf, 1 duidelijke prijs, geen gezeur <<

Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!

Topbeoordelingen complete badkamer inclusief montage


Kies je All-In Deal Badkamer Tegels

Kies voor 1 van onze all-in deals voor het laten betegelen van je badkamer

 

Standaard in elke deal:

Vooropname · Tegellijm · Compleet tegelwerk · Voegen · Levering aan huis


Basic Badkamer Tegels Inclusief Leggen

Het allervoordeligste pakket voor tegels in de badkamer. 

Comfort Badkamer Tegels Inclusief Leggen

Het vaakst gekozen All-in pakket voor badkamer tegels.

Premium Badkamer Tegels Inclusief Leggen

Hoogwaardige tegels voor een badkamer met stijl: De Premium All-in Deal.

Royal Badkamer Tegels Inclusief Leggen

Koninklijke tegels met de uitstraling van pure luxe: de Royal Deal. Wat onze klanten zeggenKies uit je deal je tegels voor in de badkamer

Heb je al een idee welke deal past binnen jouw budget? Maak dan je keuze uit de bijbehorende collectie. Hier, in onze webshop of in de showroom. Liever direct een vrijblijvende offerte voor tegels in je badkamer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox ontvangt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

 De Enige, Echte Expert in Badkamer en Tegels

Een badkamer (opnieuw) van tegels laten voorzien? Een mooi plan wanneer je andere tegels in de badkamer wilt, of wanneer je de badkamer wilt verbouwen. Met nieuwe tegels in de badkamer heb je niet alleen weer jarenlang meer woongenot, maar vergroot je ook de waarde van je woning.

 

Vakkundig advies 

Voor het laten aanbrengen van tegels in de badkamer ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Je kijkt of je het financieel kunt verantwoorden en je zult veel keuzes moeten maken voor onder andere de indeling en de tegels. Geen eenvoudige keuzes, vooral omdat je ze voor langere tijd zult maken.

 

Alles onder één dak

De Badkamer Expert maakt het je makkelijk om voor een betaalbare prijs (nieuwe) tegels in de badkamer te verkrijgen. Zo vind je bij ons alles op één adres. Meer dan 1000 verschillende tegels, heel veel sanitair en - vooral - vakkundig advies van professionele tegelzetters. Je hoeft niet meer te shoppen overal, want alles staat geheel onder de eindverantwoordelijkheid van een en dezelfde dienstverlener: De Badkamer Expert. 

 

Onder regie van de expert

Bij De Badkamer Expert geen rusteloze nachten meer over de tegels in je badkamer, en over allerlei naar elkaar wijzende partijen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. En wellicht ook in het weekend tijdens de realisatie van het project! 

 

Duidelijke kosten vooraf

Bovenal weet je met De Badkamer Expert exact hoe het staat met de kosten voor nieuwe tegels in de badkamer. Alles wat er nodig is voor een gerenoveerde badkamer vind je terug in onze all-in deals. Gaat er sprake zijn van meerwerk? Geen probleem, de kosten daarvan zijn voor onze rekening. Een hele geruststelling, niet waar?