Actie badkamer inclusief plaatsen

Actiedagen !!

badkamer aanbiedingen

Whatsapp de badkamer expert nu nieuw

badkamer inspiratie

Met je plannen voor de renovatie van je badkamer en/of toilet krijg je natuurlijk heel wat te kiezen. Keuzes voor tegels en sanitair, maar ook voor specifieke opties als verlichting. De Badkamer Expert wil je het zo makkelijk mogelijk maken, en wel met onze 3D Badkamerplanner. Om je alvast op weg te helpen, presenteren we je een selectie van de badkamers en toiletten die we de afgelopen tijd hebben mogen opleveren. 


Oude situatie

Het samen opgesteld plan


Het resultaat


Meer inspiratie nodig voor je nieuwe badkamer? Begrijpelijk. De renovatie van je badkamer is een alomvattende, omvangrijke karwei en je zult keuzes moeten maken voor een hele lange tijd. Tuurlijk, er is keuze genoeg. Zo vind je bij De Badkamer Expert tot wel bijna 1000 verschillende soorten tegels, en een gigantische sortering in sanitair.  Maar met zoveel keuze is er altijd de zorg dat je later toch liever een andere tegel had gewild of een andere combi.

 

Bron van inspiratie

Gelukkig kan je altijd rekenen op het vakkundige advies van De Badkamer Expert. Elke dag stellen wij uitgebalanceerd ontworpen badkamers samen. Met uitgekiende suggesties helpen we je jouw bron van inspiratie te openen zodat je de keuzes kunt maken waar je ook over vijf jaar nog blij mee bent. 

 

Kom naar onze showroom

Kom naar de showroom wanneer je op weg geholpen wilt worden. In onze showroom vind je een keur van badkamers waarmee we jou op weg helpen je badkamer samen te stellen in jouw eigen stijl. Elke toonbadkamer geeft je een perfecte indruk van hoe jouw badkamer eruit zou kunnen zien.