Actie badkamer inclusief plaatsen

Actiedagen !!

badkamer aanbiedingen

Whatsapp de badkamer expert nu nieuw

badkamer laten installeren

Een badkamer laten installeren? Ga dan eerst langs bij De Badkamer Expert! Wij zijn de enige, echte expert in het installeren van badkamers volgens een vooraf overeengekomen all-in deal. Alles inbegrepen in een enkele, overzichtelijke deal. 

 

Complete badkamer inclusief montage all-in pakketten

Je Badkamer Laten Installeren All-Inclusive

Alles inclusief montage en afwerking

De Badkamer Expert werkt al meer dan acht jaar voor opdrachtgevers die hun badkamer willen laten installeren. Telkenmale naar de volste tevredenheid.

 

Immers, alle risico's op onvoorziene kosten voor bijvoorbeeld extra materialen of uren dan wel door een niet-gehaalde planning zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Offerte nodig? Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!


Standaard in onze All-IN Badkamerrenovatie DEAL


Badkamerrenovatie-all-in-deal
Badkamerrenovatie-all-in-deal
Badkamerrenovatie-all-in-deal

Badkamer-all-in-deal-garanties


Badkamer Laten Installeren Offerte Aanvragen

Heb je een mooie badkamer gezien en wens je direct een offerte voor het laten installeren van je badkamer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox ontvangt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31 
Laat je Badkamer Installeren door de Enige, Echte Expert

Een badkamer laten installeren? Een prachtig plan wanneer je de huidige badkamer wilt opknappen, of wanneer je iets wilt doen aan het sanitair omdat je bijvoorbeeld geen gebruik meer maakt van het ligbad. Als je een nieuwe badkamer laat installeren, heb je niet alleen jarenlang meer woongenot, maar kun je ook fors besparen op het energieverbruik en ga je de waarde van je woning vergroten.

 

Professioneel advies van de expert

Het laten installeren van een badkamer vraagt natuurlijk om een doorwrochte aanpak. Het kostenplaatje moet op orde zijn, maar je zult ook veel keuzes moeten maken. Wil je iets aan de indeling veranderd zien? En wil je een verandering in stijl. Geen eenvoudige keuzes, vooral omdat je ze voor langere tijd zult maken.

 

Alles onder 1 dak

De Badkamer Expert maakt het makkelijk voor je om voor een betaalbare prijs de badkamer te laten installeren. Bij De Badkamer Expert vind je alles op één adres: uitgebreide collecties tegels, heel veel sanitair en - vooral - vakkundig advies en een smetteloze realisatie van je nieuwe badkamer. Een project dat geheel onder de eindverantwoordelijkheid komt te staan van een en dezelfde dienstverlener: De Badkamer Expert. 

 

Zorgeloze badkamerrenovatie

Bij De Badkamer Expert geen rusteloze nachten meer over het installeren van je badkamer, over allerlei naar elkaar wijzende partijen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. En wellicht ook in het weekend tijdens de realisatie van het project! 

 

Helder kostenoverzicht

Bovenal weet je met De Badkamer Expert exact hoe het staat met de kosten voor het laten installeren van de badkamer. In de vooraf gesloten deal zit alles wat er nodig is voor het ontwerpen van je badkamer. Gaat er sprake zijn van meerwerk? Geen probleem, de kosten daarvan zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?