Wc Renovatie te Zwijndrecht

Mooi meegenomen voor onze tegelzetter was natuurlijk wel dat we volledig op de hoogte waren van de locatie, van de ondergrond en de benodigde hoeveelheid materialen. Bovendien waren alle keuzes reeds vastgesteld, dus kon hij meteen aan de slag.

 

Kainos Hollow en Kainos Shadow

De Kainos is een prachtige matte gres porcellenato tegel van Spaanse makelij. Een tegel die zich onderscheidt met een design waarin je de typische kenmerken terug zult vinden van cement, marmer en graniet.  Hiermee heeft onze tegelzetter aan de achterwand de Holos Shadow in het formaat 29,5 bij 59,5 cm geplaatst en (later) op de vloer de Shadow van 59,5 x 59,5. Uiteraard met een passende kleur voegmiddel: antraciet grijs.

 

Arty

Ook voor de andere wanden was gekozen voor een tegel van de Spaanse producent Colorker. De 29,5 bij 90 cm grote Arty is een semi hoogglans wandtegel met een geheel eigen karakter dankzij iriserende effecten. Een heel mooie tegel voor keukens en badkamers.

 

Sanitair

Na de voltooiing van al het tegelwerk hebben we hier uitgebreid sanitair gemonteerd waaronder een duoblok en een fonteintje plus kraan en sifon.