badkamer offerte

Snel een badkamer offerte nodig? Vraag 'm aan bij De Badkamer Expert, de enige echte specialist in badkamer inclusief montage. Makkelijk, overzichtelijk én flexibel. Kies voor je badkamer offerte uit onze collecties of stel zelf je pakket samen.

 EEN COMPLETE BADKAMER INCLUSIEF SANITAIR, TEGELS & MONTAGE VOOR MAAR 11.994!!!

 

Je badkamer verbouwen? Dat vertrouw je toe aan De Badkamer Expert!

De enige, echte specialist in het all-inclusive verbouwen van badkamers.

Alles aan de hand van een vooraf overeengekomen all-in deal, dus inclusief montage en afwerking. 

De Badkamer Expert is al meer dan acht jaar actief in het verbouwen van badkamers. 

 

A-kwaliteit Badkamers & 100% Laagsteprijsgarantie.
Dat kan alleen bij de De Badkamer Expert!

badkamer offerte

Voorbeeld van onze Badkamer All-In Pakket

Voor elke All-in Deal hanteren wij een maximale aantal m² voor je badkamer. 30 m´. Zodoende hoeven we je niet op kosten te jagen. Vraag onze badkamerexperts naar deze en andere voorwaarden.


Onze Badkamer Offerte: Alles voor één duidelijke prijs!

Alles inclusief montage en afwerking.

 

Al meer dan 8 jaar verbouwt De Badkamer Expert badkamers naar de volste tevredenheid van al onze opdrachtgevers! Elk risico voor o.a. extra materialen, uitlopende planningen of onverwacht extra uren is immers 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

 

De enige, echte partij in Nederland in complete badkamers voor 1 vaste prijs VOORAF!!

Standaard in onze offertes voor Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie-all-in-deal
Badkamerrenovatie-all-in-deal
Badkamerrenovatie-all-in-deal

badkamer offerte garantie
Topbeoordelingen complete badkamer inclusief montage

Wat onze klanten zeggen


usps badkamer offerte


Badkamer Offerte met de Beste Deal

Het verkrijgen van een offerte is natuurlijk de eerste stap wanneer je aan de slag wilt gaan met de badkamer. Een badkamer offerte geeft je een beeld van wat je mag verwachten en wat je hiervoor mogelijk kwijt zult zijn. 

 

Altijd vergelijken

Wie slim is en niet teveel wil betalen neemt geen genoegen met de eerste de beste badkamer offerte. Vraag er meerdere aan en leg ze naast elkaar. Kijk niet alleen naar het kostenplaatje, maar vooral of alles (dus ook de afwerking) erin is opgenomen. Zijn er onvoorziene kosten waar je zelf voor op mag draaien? En hoe zit het met de planning? In tijden van schaarste is het niet altijd makkelijk om de geplande te behalen en volgt vaak uitstel. 

 

100% Laagsteprijsgarantie

De Badkamer Expert brengt uitsluitend volledige badkamer offertes uit. Compleet, met alles wat je nodig hebt om de badkamer van je dromen te realiseren. Maar ook een badkamer offerte die bestand is tegen de toekomst, dus zonder nafacturatie. Daarbij is op elke badkamer offerte onze laagsteprijsgarantie van toepassing. Elders een voordeligere offerte gekregen? Laat 'm zien en we bieden je meteen een aantrekkelijkere badkamer offerte.

 

Badkamer offerte op Maat

Voor je badkamer offerte kun je uiteraard een keuze maken uit onze collecties voor sanitair en tegels. Makkelijk en voordelig. Maar wist je dat we ook badkamer offertes op maat maken? Je stelt zelf je badkamer samen en geeft op welke werkzaamheden wij dienen uit te voeren en je krijgt exact de offerte die je zocht.


>> Bel of Mail Direct <<

085 301 95 31

Binnen 2 minuten zo aangevraagd.

Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!