whatsapp badkamer plaatsen

badkamer plaatsen

Een badkamer plaatsen? Dat vertrouw je toe aan De Badkamer Expert! De enige, echte specialist in het all-inclusive plaatsen van badkamers. Alles aan de hand van een vooraf overeengekomen all-in deal, dus inclusief tegels, sanitair, montage en afwerking.  


badkamer plaatsen pakket
badkamer plaatsen beoordelingen

Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!


Badkamer plaatsen met één deal

Compleet inclusief montage en afwerking

De Badkamer Expert is al meer dan acht jaar actief in het plaatsen van badkamers. Elke keer naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

 

Voor een belangrijk deel komt dit doordat zij geen risico hoeven te dragen voor onverwachte kosten. Al deze kosten voor bijvoorbeeld extra materialen, extra uren of een planning die niet gehaald wordt, zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Gratis Offerte? Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!Badkamer Plaatsen van A tot Z

badkamer plaatsen details
garantie badkamer plaatsen

Badkamer Plaatsen Offerte Aanvragen

Heb je een mooie badkamer gezien en wens je snel een offerte voor het plaatsen van je badkamer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox ontvangt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 


badkamer plaatsen

Voor:


Het eindresultaat van De Badkamer Expert:De Enige, Echte Expert in het Plaatsen van Badkamers

Een badkamer plaatsen? Een geweldig idee als je huidige badkamer niet meer voldoet aan je wensen of een opknapbeurt behoeft. Mogelijk is het ligbad in onbruik geraakt en zoek je meer ruimte. Na het plaatsen van je badkamer heb je niet alleen jarenlang meer woongenot, maar ga je ook fors besparen op je energieverbruik en vergroot je de waarde van je woning.

 

Professioneel advies

Voor het plaatsen van de badkamer ga je natuurlijk niet onbedachtzaam te werk. Het kostenplaatje moet kloppen en er zijn veel keuzes te maken. Wat wil je aan de indeling veranderd zien? En in welke stijl moeten we jouw badkamer plaatsen? Geen makkelijke keuzes, vooral omdat je ze voor langere tijd zult maken.

 

Onder één dak

De Badkamer Expert maakt het eenvoudig voor je om voor een betaalbare prijs een nieuwe badkamer te laten plaatsen. Alles van een en dezelfde specialist: uitgebreide collecties tegels, heel veel sanitair en - vooral - vakkundig advies en een smetteloze plaatsing van je nieuwe badkamer. Alles onder de eindverantwoordelijkheid van dezelfde dienstverlener: de Badkamer Expert. 

 

Alles onder controle

Bij De Badkamer Expert geen slapeloze nachten over het plaatsen van je badkamer. Je hoeft niet meer samen te werken met allerlei verschillende bedrijven die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. En wellicht ook in het weekend! 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal weet je met De Badkamer Expert exact hoe het staat met de kosten voor het plaatsen van de badkamer. In de vooraf gesloten deal zit alles wat er nodig is voor het plaatsen van je nieuwe badkamer. Extra facturen achteraf? Daar doen we niet aan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over meerwerk en dergelijke. De kosten daarvan zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?