badkamerspecialist whatsapp

badkamer specialist

Een badkamer specialist nodig? Dan stap je naar De Badkamer Expert! Wij zijn de enige, echte badkamerspecialist die uitsluitend werkt met all-in deals. Compleet, dus inclusief sanitair, montage en afwerking. 

 

badkamer specialist overzicht
beoordelingen badkamer specialist

Dé Badkamer Specialist in All-Inclusive

Compleet inclusief montage en afwerking

Al meer dan acht jaar is de Badkamer Expert als badkamer specialist actief in het realiseren van de goedkoopste badkamers. Elke keer weer naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

 

Zij hoeven tot hun genoegen geen risico's te dragen op onvoorziene kosten voor uren en meerwerk, en kosten die ontstaan als de planning niet gehaald wordt. Die zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!Badkamer Specialist in Eén Enkele Deal


badkamer specialist details
badkamer specialist garanties

Offerte Aanvragen bij de Badkamer Specialist

Heb je een mooie badkamer gezien en wens je direct een offerte van de badkamerspecialist voor het ontwerpen, leveren én plaatsen van de goedkoopste badkamer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox terugvindt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 


badkamer specialist usps

Voor:


Nadat De Badkamer Expert is langs geweest:De Enige, Echte Badkamer Specialist

Ga naar badkamer specialist De Badkamer Expert als je op zoek bent een complete renovatie van je badkamer. Een badkamer die weer helemaal voldoet aan al je wensen en eisen, die je bijvoorbeeld weer de ruimte gaat geven omdat het ligbad een sta-in-de-weg is geworden. Badkamerspecialist De Badkamer Expert maakt je badkamer weer als nieuw, met minder energieverbruik en meer waarde voor je woning.

 

Professioneel advies

Voor de verbouwing van je badkamer ga je natuurlijk niet over een nacht ijs. Je hebt een investering te doen en er zijn de nodige keuze te maken. Wat wil je aan de indeling veranderd zien? Wat moet er op de vloer en aan de wanden? Geen makkelijke keuzes, vooral omdat je ze voor langere tijd zult maken.

 

Onder één dak

De Badkamer Expert maakt het als badkamer specialist eenvoudig voor je om je badkamer te renoveren. Alles voor een complete badkamer vind je in onze showroom. Uitgebreide collecties tegels, heel veel sanitair en - vooral - vakkundig advies en vakmanschap. Alles onder de eindverantwoordelijkheid van dezelfde badkamer specialist: de Badkamer Expert. 

 

Alles onder controle

Bij De Badkamer Expert geen slapeloze nachten over je goedkoopste badkamer. Je hoeft niet meer te schakelen met allerlei verschillende partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. Badkamer specialist De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. Wellicht ook in het weekend kun je ons bereiken! 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal weet je met De Badkamer Expert exact hoe laag de kosten zijn voor de goedkoopste badkamer. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is om 'm op te kunnen leveren. Rekeningen achteraf? Daar doen we als badkamer specialist niet aan. Toch meerwerk? Geen zorgen. De kosten daarvan zijn voor De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?