badkamers kopen

Een badkamer kopen? Dan ga je naar De Badkamer Expert. De enige, echte all-inclusive specialist voor badkamers. Alles gerealiseerd aan de hand van een vooraf overeengekomen all-in deal. Compleet, dus inclusief sanitair, montage en afwerking.  


badkamers kopen
badkamers kopen beoordelingen

Badkamers kopen voor één all-in tarief

Compleet inclusief montage en afwerking

Al meer dan acht jaar is De Badkamer Expert het adres voor het kopen van badkamers. Elke keer weer naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

 

Deels heeft dat te maken met de risico's op mogelijke kosten voor meerwerk en kosten die kunnen ontstaan als de planning niet gehaald wordt. Die zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!Badkamers Kopen in Eén Pakket

badkamers kopen details
badkamers kopen garantie

Offerte Aanvragen voor Kopen Badkamer

Heb je een mooie badkamer gezien en wens je direct een offerte voor het ontwerpen, leveren én plaatsen van een complete badkamer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox terugvindt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 

badkamers kopen usps

Voor:


Ons eindresultaat:De Badkamer Expert: voor het Kopen van Badkamers

Een badkamer kopen doe je natuurlijk bij de enige, echte expert.  Die weet immers welke opties er zijn voor het opknappen en/of herinrichten van je badkamer. Bovendien weet je zeker dat je zult besparen op het energieverbruik en er jarenlang van zult kunnen genieten dankzij onze degelijke aanpak. 

 

Compleet plaatje

Omdat een badkamer kopen een flinke investering met zich meebrengt, wil je elke keuze zo goed mogelijk verantwoorden. Moet er iets aan de indeling veranderd worden? En welke stijl gaat jouw badkamer krijgen? De Badkamer Expert staat je bij met het maken van elke keuze. Een badkamer kopen doe je immers niet elke dag.

 

Alles van een en hetzelfde adres

 

Het is bij De Badkamer Expert daarbij ook erg makkelijk om een badkamer te kopen. Alles vind je op een en hetzelfde adres: een kleine duizend verschillende tegels, een bijzonder ruime sortering sanitair en vooral het vakmanschap om van jouw badkamer het pareltje in huis te maken. Het gehele project staat onder onze verantwoordelijkheid. 

 

 

Alles onder controle

Bij De Badkamer Expert geen slapeloze nachten bij het kopen van je badkamer. Je hoeft niet te schakelen met allerlei verschillende partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal weet je exact hoe het staat met de kosten voor het kopen van je badkamer. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is om 'm op te kunnen leveren. Extra rekeningen achteraf? Daar doen we niet aan. Toch meerwerk? Geen zorgen. De kosten zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?