Complete badkamer whatsapp

 EEN COMPLETE BADKAMER INCLUSIEF SANITAIR, TEGELS & MONTAGE VOOR MAAR 14.933!!!

 

Je badkamer verbouwen? Dat vertrouw je toe aan De Badkamer Expert!

De enige, echte specialist in het all-inclusive verbouwen van badkamers.

Alles aan de hand van een vooraf overeengekomen all-in deal, dus inclusief montage en afwerking. 

De Badkamer Expert is al meer dan acht jaar actief in het verbouwen van badkamers. 

 

A-kwaliteit Badkamers & 100% Laagsteprijsgarantie.
Dat kan alleen bij de De Badkamer Expert!


complete badkamer

Een complete badkamer laten installeren? Dan ga je naar De Badkamer Expert! De enige, echte badkamerspecialist voor een complete all-in badkamer. Alles aan de hand van een vooraf overeengekomen all-in deal. Compleet, dus inclusief tegels, sanitair, montage en afwerking. 

 


complete badkamer
complete badkamer beoordelingen

Een complete badkamer voor één prijs

Alles inclusief montage en afwerking

Al meer dan acht jaar is de Badkamer Expert actief in het realiseren van complete badkamers. Elke keer weer naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

 

Deels heeft dat te maken met de risico's op onvoorziene kosten voor meerwerk en kosten die kunnen voortvloeien uit een niet-gehaalde planning. Die zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!Standaard in elke Complete Badkamer


garantie complete badkamer

Offerte Aanvragen voor Complete Badkamer

Heb je een mooie badkamer in gedachten en wens je direct een offerte voor het ontwerpen, leveren én plaatsen van een complete badkamer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox terugvindt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 


complete badkamer usps

Voor:


Het eindresultaat van De Badkamer Expert:De Enige, Echte Expert in Complete Badkamers

Een complete badkamer nieuw in huis? Een geweldig plan als je huidige badkamer niet meer voldoet aan je wensen en eisen. Misschien is je ligbad buiten gebruik geraakt en wil je iets doen aan de toegankelijkheid, of denk je simpelweg aan een opknapbeurt. Met een nieuwe, complete badkamer heb je niet alleen jarenlang meer woongenot, maar kun je ook stevig besparen op het energieverbruik. Sowieso gaat de waarde van je woning omhoog.

 

Professioneel advies

Voor een complete badkamer ga je natuurlijk niet over een nacht ijs. De begroting moet in orde zijn en vervolgens wacht je veel keuzes te maken. Wat wil je aan de indeling veranderd zien? Wat moet er op de vloer en aan de wanden? Geen eenvoudige keuzes, vooral omdat je ze voor langere tijd zult maken.

 

Onder één dak

De Badkamer Expert maakt het eenvoudig voor je om voor een betaalbare prijs een complete badkamer te verkrijgen. Wij hebben alles in huis voor een complete badkamer. Uitgebreide collecties tegels, heel veel sanitair en - vooral - vakkundig advies en vakmanschap voor een perfect gerealiseerde complete badkamer. Alles onder de eindverantwoordelijkheid van dezelfde dienstverlener: de Badkamer Expert. 

 

Alles onder controle

Bij De Badkamer Expert geen slapeloze nachten over je complete badkamer. Je hoeft niet meer samen te werken met allerlei verschillende partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. En wellicht ook in het weekend! 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal weet je met De Badkamer Expert exact hoe het staat met de kosten voor je complete badkamer. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is om 'n op te kunnen leveren. Extra rekeningen achteraf? Daar doen we niet aan. Toch meerwerk? Geen zorgen. De kosten daarvan zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?