nieuwe badkamer whatsapp

Kosten badkamer verbouwen?

Zijn de kosten voor het verbouwen van een badkamer vaak onduidelijk? Kom dan naar De Badkamer Expert, de enige, echte badkamerspecialist met all-inclusive deals voor het verbouwen van de badkamer. Compleet, dus inclusief tegels, montage sanitair/elektra en afwerking. 

 


kosten badkamer verbouwen
beoordelingen kosten badkamer verbouwen

Altijd duidelijke kosten verbouwen badkamer

Al meer dan acht jaar is de Badkamer Expert actief in badkamers-inclusief-montage. Elke keer weer naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

 

Deels heeft dat te maken met de risico's op onverwachte kosten voor het verbouwen van de  badkamer. Bijvoorbeeld die voor meerwerk en de kosten die kunnen ontstaan als de planning niet wordt gehaald. Al die kosten zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert

Nieuwsgierig naar onze offerte? Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!


Verbouw je badkamer voor lage kosten met 1 Pakket


details verbouwen kosten badkamer
verbouwen kosten badkamer garantie

Offerte Aanvragen voor Badkamer Verbouwen

Heb je een mooie badkamer gezien en wens je direct te weten wat de kosten zijn voor het verbouwen van de badkamer zijn? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 

kosten badkamer verbouwen usps


Voor:


Het resultaat van onze werkzaamheden:Lage kosten om je badkamer te verbouwen

Als het om de kosten voor het verbouwen van je badkamer gaat, ben je bij De Badkamer Expert op het juiste adres. Bij ons vind je alles voor een complete badkamer. Uitgebreide collecties tegels, heel veel sanitair en - vooral - vakkundig advies en vakmanschap voor een perfect gerealiseerde complete badkamer. Alles onder het gezamenlijke regie van jou en De Badkamer Expert. 

 

Wat gaat het verbouwen van jouw badkamer kosten?

Wij begrijpen dat je voor elk plan tevoren wilt weten wat het verbouwen van de badkamer gaat kosten. Daarom werken we uitsluitend met all-in deals. Geen onduidelijke begrotingen of rekeningen achteraf, maar een vast bedrag waarin alles is inbegrepen. Op die manier is elke discussie over de kosten voor het verbouwen van de badkamer is hiermee uitgesloten.  

 

Professioneel advies

Gegeven de kosten voor het verbouwen van de badkamer, ga je natuurlijk niet over een nacht ijs. De begroting moet in orde zijn en vervolgens zal je voor de uitvoering veel keuzes moeten maken. Wat wil je aan de indeling veranderd zien? Wat moet er op de vloer en aan de wanden? Geen eenvoudige keuzes, vooral omdat je ze voor langere tijd zal maken.

 

Houdt de kosten voor een nieuwe badkamer binnen de perken

Ongeacht wat het verbouwen van de badkamer moge kosten, het is en blijft een geweldig plan. Vooral als je huidige badkamer niet meer voldoet aan je wensen en eisen, en bijvoorbeeld het ligbad buiten gebruik is geraakt. Misschien wil je iets doen aan de toegankelijkheid, of denk je simpelweg aan een opknapbeurt. Met een nieuwe badkamer heb je niet alleen jarenlang meer woongenot, maar kun je ook stevig besparen op de kosten van het energieverbruik. In elk geval gaat de waarde van je woning omhoog.

 

Alles onder controle

Bij De Badkamer Expert geen slapeloze nachten over de kosten, en het verbouwen van de badkamer. En ook hoef je niet met meerdere partijen te schakelen die voor extra voorrijkosten zorgen en naar elkaar gaan wijzen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. En wellicht ook in het weekend! 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal weet je met De Badkamer Expert exact hoe het staat met de kosten voor het verbouwen van de badkamer. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is om 'm op te kunnen leveren. Extra rekeningen achteraf? Daar doen we niet aan. Toch meerwerk? Geen zorgen. De kosten daarvan zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, toch?