nieuwe badkamer whatsapp

Actie badkamer inclusief plaatsen

Actiedagen !!

badkamer aanbiedingen


nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer in huis? Daar ga je voor naar De Badkamer Expert! De enige, echte badkamerspecialist voor all-inclusive montage van nieuwe badkamers. Alles aan de hand van een vooraf overeengekomen all-in deal. Compleet, dus inclusief tegels, sanitair, montage en afwerking. 

 


nieuwe badkamer all-in pakket
nieuwe badkamer beoordelingen

Een nieuwe badkamer all-inclusive

Alles inclusief montage en afwerking

Al meer dan acht jaar is de Badkamer Expert actief in het realiseren van nieuwe badkamers. Telkenmale naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

 

Deels heeft dat te maken met de risico's op onvoorziene kosten voor bijvoorbeeld extra materialen of uren dan wel door een niet-gehaalde planning. Al deze kosten zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Nieuwsgierig naar onze offerte? Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!Een Nieuwe Badkamer met Eén Pakket


Badkamerrenovatie-all-in-deal
Badkamerrenovatie-all-in-deal
Badkamerrenovatie-all-in-deal

nieuwe badkamer

Nieuwe Badkamer Offerte Aanvragen

Heb je een mooie badkamer gezien en wens je direct een offerte voor het ontwerpen, leveren én plaatsen van je nieuwe badkamer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox ontvangt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 


nieuwe badkamer usps

Voor:


Het eindresultaat met De Badkamer Expert:


De Enige, Echte Expert in Nieuwe Badkamers

Een nieuwe badkamer? Een verstandig plan als je huidige badkamer niet meer voldoet aan je wensen en eisen. Misschien maak je geen gebruik meer van het ligbad, of wil je simpelweg een opknapbeurt. Met een nieuwe badkamer heb je niet alleen jarenlang meer woongenot, maar kun je ook stevig besparen op je energieverbruik en de waarde van je woning verhogen.

 

Professioneel advies

Voor een nieuwe badkamer ga je natuurlijk weloverwogen te werk. De begroting moet kloppen en je hebt veel keuzes te maken. Wat wil je aan de indeling veranderd zien? Wat moet er op de vloer, en in welke stijl wens je in de nieuwe badkamer terug te zien? Geen eenvoudige keuzes, vooral omdat je ze voor langere tijd zult maken.

 

Onder één dak

De Badkamer Expert maakt het eenvoudig voor je om voor een betaalbare prijs een nieuwe badkamer te verkrijgen. Alles is afkomstig van een en dezelfde specialist: uitgebreide collecties tegels, heel veel sanitair en - vooral - vakkundig advies en een perfect gerealiseerde nieuwe badkamer. Alles onder de eindverantwoordelijkheid van dezelfde dienstverlener: de Badkamer Expert. 

 

Alles onder controle

Bij De Badkamer Expert geen slapeloze nachten over het verbouwen van je badkamer. Je hoeft niet meer samen te werken met allerlei verschillende partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. En wellicht ook in het weekend! 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal weet je met De Badkamer Expert exact hoe het staat met de kosten voor je nieuwe badkamer. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is voor de nieuwe badkamer. Extra rekeningen achteraf? Daar doen we niet aan. Geen zorgen meer dus over meerwerk en dergelijke. De kosten daarvan zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?