Actie badkamer inclusief plaatsen

Actiedagen !!

badkamer aanbiedingen


toilet renovatie

Een toilet renovatie in de planning? Dan schakel je De Badkamer Expert in. De enige, echte specialist in all-in toilet renovaties. Alles naar jouw smaak en voorkeur tot stand gebracht op basis van een vooraf overeengekomen all-in deal. Compleet, dus inclusief tegels, sanitair, desgewenst verlichting, montage en afwerking. 

 

Vandaag besteld? In drie dagen een nieuw toilet! 

Al meer dan acht jaar is De Badkamer Expert actief in toilet renovaties. Elke keer weer naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

Een tevredenheid die deels gebaseerd is op het ontbreken van elk risico op extra kosten voor meerwerk en kosten die kunnen ontstaan bij een uitgelopen planning. Al deze kosten zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!


Toilet renovatie tegelen deal

toilet renovatie deal

Toilet renovatie All-in Deal

Topbeoordelingen complete badkamer inclusief montage

Keuze Tegels & Sanitair


Je inbouwreservoir


Je drukplaat


Kies je wandcloset


Kies je fonteinkraan


Kies je fontein


Wat onze klanten zeggen
In 3 Dagen een Nieuw Toilet

Dag 1

Dag 2

Dag 3Offerte Aanvragen voor jouw Toilet Renovatie

De beste toilet renovatie van Nederland - De Badkamer Expert !De Enige, Echte Expert in Toilet Renovaties

Een toilet renovatie in gedachten? Een goed plan wanneer je huidige toilet te veel te lijden heeft gehad of wanneer je zin hebt in iets anders.  Met de renovatie van je toilet verwen je jezelf niet alleen op jarenlang meer woongenot, maar verhoog je ook de woningwaarde.   

 

Degelijk advies

Voor jouw toilet renovatie neem je natuurlijk geen overhaaste beslissingen. Je wilt weten wat er allemaal mogelijk is en er zijn een aantal essentiële keuzes te maken. Wil je alleen nieuw tegelwerk of wil je ook het sanitair vervangen? Misschien zie je inbouw verlichtingsarmaturen wel zitten of moet het duoblok ingebouwd worden. Daarnaast heb je uiteraard keuzes te maken voor het design van de tegel(s). De Badkamer Expert helpt je bij met het maken van elke keuze, passend binnen jouw budget.

 

Alles van een en hetzelfde adres

Daarbij maakt De Badkamer Expert het jou ook erg makkelijk om toilet te renoveren. Alles vind je onder een en hetzelfde dak: een kleine duizend verschillende tegels, een uitgebreide sortering sanitair en - vooral - het in jaren opgebouwd vakmanschap om van het kleinste kamertje in huis ook het mooiste te maken.  

 

Alles onder controle

Met De Badkamer Expert geen rompslomp over de renovatie van je toilet. Het gehele project staat immers onze hoede. Dat betekent dus dat je nooit hoeft te schakelen met allerlei verschillende partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is op elk moment je enige aanspreekpunt. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal geven we je een zeer transparant beeld van de kosten voor de renovatie van het toilet. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is om 'm op te kunnen leveren. Extra rekeningen achteraf? Daar doen we niet aan. Toch meerwerk? Geen zorgen. Die kosten zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?