toilet renovatie

Een toilet renovatie in de planning? Dan schakel je De Badkamer Expert in. De enige, echte specialist in all-in toilet renovaties. Alles naar jouw smaak en voorkeur tot stand gebracht op basis van een vooraf overeengekomen all-in deal. Compleet, dus inclusief tegels, sanitair, desgewenst verlichting, montage en afwerking. 

 

Al meer dan acht jaar is De Badkamer Expert actief in toilet renovaties. Elke keer weer naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

Een tevredenheid die deels gebaseerd is op het ontbreken van elk risico op extra kosten voor meerwerk en kosten die kunnen ontstaan bij een uitgelopen planning. Al deze kosten zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!


Toilet renovatie tegelen deal

toilet renovatie deal

Toilet renovatie All-in Deal

Chat online, mail of bel ons op via 085 301 95 31 met al je vragen

>> Geen onverwachte kosten achteraf, 1 duidelijke prijs, geen gedoe <<

Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!Klantbeoordeling 

voor wc-renovatie

> 2019 · 2020 · 2021 · 2022 · 2023 <

toilet renovatie all-inclusive

Meer dan 1000+ beoordelingen in de afgelopen 4 jaar

Voor al je vragen of direct een offerte aanvragen:

>> Bel of Mail <<

NU

085 301 95 31


HOOGSTE KLANTTEVREDENHEID VERBOUWINGEN VAN WC'S

> 2019 · 2020 · 2021 · 2022 · 2023 <

Hoge score toilet renovatie

Hoogste Google Score voor renovatie van toilet van badkamers

Ps. momenteel 5.,0 / 5,0 zelfs!!Afgeronde toilet renovaties

Offerte Aanvragen voor jouw Toilet Renovatie

Heb je een renovatie van het wc voor ogen en wens je direct een offerte? Vul dan simpel en snel onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox terugvindt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 

De beste toilet renovatie van Nederland - De Badkamer Expert !

3 unieke All-in Deals

Wij houden van gemak, kwaliteit en  service. Daarom kun je voor de toilet renovatie bij ons kiezen uit drie unieke All-in Deals. Super makkelijk en overzichtelijk.

Je betaalt nooit teveel en je bent exact op de hoogte van de totaalkosten!


Toilet renovatie tegelen deal

Het betegelen van het toilet voor een schappelijke prijs. Toilet renovatie nu met 30 procent korting!


toilet renovatie deal

Een complete toilet renovatie van goede kwaliteit, met een toilet voorzien van mooie looks en geleverd met vele extra's nu extra voordelig als  All-in Deal.


toilet renovatie all-in deal

De beste kwaliteit voor jouw toilet! Luxe "looks en feel" enkel bij de Badkamer Expert. Premium kwaliteit tot in de kleinste details.

 De Enige, Echte Expert in Toilet Renovaties

Een toilet renovatie in gedachten? Een goed plan wanneer je huidige toilet te veel te lijden heeft gehad of wanneer je zin hebt in iets anders.  Met de renovatie van je toilet verwen je jezelf niet alleen op jarenlang meer woongenot, maar verhoog je ook de woningwaarde.   

 

Degelijk advies

Voor jouw toilet renovatie neem je natuurlijk geen overhaaste beslissingen. Je wilt weten wat er allemaal mogelijk is en er zijn een aantal essentiële keuzes te maken. Wil je alleen nieuw tegelwerk of wil je ook het sanitair vervangen? Misschien zie je inbouw verlichtingsarmaturen wel zitten of moet het duoblok ingebouwd worden. Daarnaast heb je uiteraard keuzes te maken voor het design van de tegel(s). De Badkamer Expert helpt je bij met het maken van elke keuze, passend binnen jouw budget.

 

Alles van een en hetzelfde adres

Daarbij maakt De Badkamer Expert het jou ook erg makkelijk om toilet te renoveren. Alles vind je onder een en hetzelfde dak: een kleine duizend verschillende tegels, een uitgebreide sortering sanitair en - vooral - het in jaren opgebouwd vakmanschap om van het kleinste kamertje in huis ook het mooiste te maken.  

 

Alles onder controle

Met De Badkamer Expert geen rompslomp over de renovatie van je toilet. Het gehele project staat immers onze hoede. Dat betekent dus dat je nooit hoeft te schakelen met allerlei verschillende partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is op elk moment je enige aanspreekpunt. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal geven we je een zeer transparant beeld van de kosten voor de renovatie van het toilet. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is om 'm op te kunnen leveren. Extra rekeningen achteraf? Daar doen we niet aan. Toch meerwerk? Geen zorgen. Die kosten zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?