toilet verbouwen whatsapp

toilet verbouwen

Het toilet verbouwen? Dat laat je doen door De Badkamer Expert, de enige, echte specialist in het verbouwen van toiletten. Alles naar jouw smaak en voorkeur gerealiseerd op basis van een vooraf overeengekomen all-in deal. Compleet, dus inclusief tegels, sanitair, desgewenst verlichting, montage en afwerking. 

 

toilet verbouwen deals

beoordelingen toilet verbouwen

Toilet Verbouwen met Eén All-Inclusive Deal

Montage en afwerking zijn inbegrepen

Al meer dan acht jaar is De Badkamer Expert actief in het verbouwen van toiletten. Elke keer weer naar de grootste voldoening van onze opdrachtgevers.

 

 

Een tevredenheid die deels veroorzaakt wordt doordat je bij ons geen risico loopt op extra kosten voor meerwerk en de kosten die kunnen ontstaan als de planning niet gehaald wordt. Al deze kosten zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!


Toilet Verbouwen in 3 Dagen

Dag 1

toilet verbouwen dag 1

Dag 2

toilet verbouwen dag 3

Dag 3

toilet verbouwen dag 3


Offerte Aanvragen voor het Verbouwen van je Toilet

Heb je een verbouwing van het toilet in gedachten en wens je direct een offerte? Vul dan simpel en snel onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox terugvindt. Hulp nodig bij het invullen van de aanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 


De beste van Nederland in het verbouwen van toiletten- De Badkamer Expert !

3 unieke All-in Deals

Wij houden van gemak, kwaliteit en  service. Daarom kun je voor de verbouwing van het toilet bij ons kiezen uit drie unieke All-in Deals. Super makkelijk en overzichtelijk.

Je betaalt nooit teveel en je bent exact op de hoogte van de totaalkosten!


WC Tegelen Deal verbouwingen

Het verbouwen van het toilet voor een schappelijke prijs. Wc-renovatie nu met 30 procent korting!


toilet verbouwen deal

Een complete wc-renovatie van goede kwaliteit, met een wc voorzien van mooie looks en geleverd met vele extra's nu extra voordelig als  All-in Deal.


toilet verbouwen all-in deal

De beste kwaliteit voor jouw wc! Luxe "looks en feel" enkel bij de Badkamer Expert. Premium kwaliteit tot in de kleinste details.

 De Enige, Echte Expert in het Verbouwen van Toiletten

Wil je het toilet (laten) verbouwen? Een goed plan als je huidige toilet zwaar te lijden heeft gehad of wanneer je zin hebt in iets anders  Wanneer je het toilet gaat verbouwen verwen je jezelf niet alleen op jarenlang meer woongenot, maar verhoog je ook de waarde van je woning.   

 

Degelijk advies

Voor het verbouwen van het toilet ga je natuurlijk niet ondoordacht te werk. Je wilt weten wat er allemaal mogelijk is en er zijn een aantal belangrijke keuzes te maken. Wil je alleen nieuw tegelwerk of moet ook het sanitair vervangen worden? Misschien wil je wel inbouw verlichtingsarmaturen of het duoblok weggewerkt zien. Daarnaast heb je natuurlijk keuzes te maken voor de tegel(s). De Badkamer Expert helpt je bij met het maken van elke keuze, passend binnen jouw budget.

 

Alles van een en hetzelfde adres

Bij De Badkamer Expert is het erg makkelijk om je toilet te verbouwen. Alles vind je onder een en hetzelfde dak: een kleine duizend verschillende tegels, een uitgebreide sortering sanitair en - vooral - het in jaren opgebouwd vakmanschap om van het kleinste kamertje in huis ook het mooiste te maken.  

 

Alles onder controle

Met De Badkamer Expert geen gezeur over het verbouwen van het toilet. Het gehele project staat immers onder onze hoede. Dat betekent dus dat je nooit hoeft te schakelen met allerlei verschillende partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot heel lang na de oplevering. 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal geven we je een zeer helder beeld van de kosten voor het verbouwen van het toilet. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is om 'm op te kunnen leveren. Nafacturatie? Daar doen we niet aan. Toch meerwerk? Geen zorgen. Die kosten zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, toch?