whatsapp wc renovatie

Wc renovatie

Een wc-renovatie in gedachten? Dan ga je naar De Badkamer Expert. De enige, echte expert in all-in wc-renovaties. Alles naar jouw smaak en voorkeur gerealiseerd op basis van een vooraf overeengekomen all-in deal. Compleet, dus inclusief sanitair, desgewenst verlichting, montage en afwerking. 

 

deals wc renovatie

beoordelingen wc renovatie

Wc-Renovaties met een Enkele Deal

Alles inclusief montage en afwerking

Al meer dan acht jaar is De Badkamer Expert actief in wc-renovaties. Telkens weer naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

Een tevredenheid die deels voortkomt uit het gegeven dat je bij ons geen risico loopt op extra kosten voor meerwerk en kosten die kunnen ontstaan als de planning niet gehaald wordt. Al deze kosten zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Nieuwsgierig naar onze offerte? Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel met 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!


Wc-Renovatie in 3 Dagen

Dag 1

wc renovaties dag 1

Dag 2

wc renovaties dag 2

Dag 3

wc renovatie dag 3


Offerte Aanvragen voor jouw Wc-Renovatie

Heb je een renovatie van het wc voor ogen en wens je direct een offerte? Vul dan simpel en snel onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox terugvindt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 


De beste wc renovatie van Nederland - De Badkamer Expert !

3 unieke All-in Deals

Wij houden van gemak, kwaliteit en  service. Daarom kun je voor de wc-renovatie bij ons kiezen uit drie unieke All-in Deals. Super makkelijk en overzichtelijk.

Je betaalt nooit teveel en je bent exact op de hoogte van de totaalkosten!


WC Tegelen Deal verbouwingen

Het betegelen van de wc voor een schappelijke prijs. Wc-renovatie nu met 30 procent korting!


WC renovatie deal

Een complete wc-renovatie van goede kwaliteit, met een wc voorzien van mooie looks en geleverd met vele extra's nu extra voordelig als  All-in Deal.


WC all-in deal

De beste kwaliteit voor jouw wc! Luxe "looks en feel" enkel bij de Badkamer Expert. Premium kwaliteit tot in de kleinste details.

 Het oude toilet:


Het eindresultaat met De Badkamer Expert:


De Enige, Echte Expert in Wc-Renovaties

Een wc-renovatie op het oog? Een goed plan als je huidige toilet zwaar te lijden heeft gehad of wanneer je zin hebt in een geheel andere stijl.  Met een wc-renovatie verwen je jezelf niet alleen op jarenlang meer woongenot, maar verhoog je ook de waarde van je woning.   

 

Degelijk advies

Voor jouw wc-renovatie ga je natuurlijk niet over een nacht ijs. Je wilt weten wat er allemaal mogelijk is en er zijn een aantal belangrijke keuzes te maken. Wil je alleen nieuw tegelwerk of wil je je ook het sanitair vervangen? Misschien wil je wel inbouw verlichtingsarmaturen of moet het duoblok ingebouwd worden. Daarnaast heb je natuurlijk keuzes te maken voor de tegel(s). De Badkamer Expert helpt je bij met het maken van elke keuze, passend binnen jouw budget.

 

Alles van een en hetzelfde adres

Daarbij is het bij De Badkamer Expert ook erg makkelijk om je wc-verbouwing te realiseren. Alles vind je onder een en hetzelfde dak: een kleine duizend verschillende tegels, een uitgebreide sortering sanitair en vooral het in jaren opgebouwd vakmanschap om van het kleinste kamertje in huis ook het mooiste te maken.  

 

Alles onder controle

Met De Badkamer Expert geen gedoe over de renovatie van je wc. Immers, het gehele project staat onze hoede. Dat betekent dus dat je nooit hoeft te schakelen met allerlei verschillende partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal heb je een zeer transparant beeld van de kosten voor de renovatie van je wc. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is om 'm op te kunnen leveren. Extra rekeningen achteraf? Daar doen we niet aan. Toch meerwerk? Geen zorgen. Die kosten zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?