Complete Toilet Renovatie All-in te Dordrecht

Het is altijd leuk om je opnieuw te kunnen bewijzen op een plek waar je eerder bent geweest. We kenden de opdrachtgever en konden aan de slag met eenzelfde stijl.

 

Breekwerk

Eerst moest er evenwel flink gesloopt worden. De afvalcontainer van de vorige opdracht stond er nog, en dus kon meteen er alles in. Lawaai en ander overlast is het breekwerk onvermijdelijk, maar we proberen dit zo laag mogelijk te houden. 

 

Opbouw

Voor de creatie van het nieuwe toilet hoefden erg geen leiding omgeleid te worden. We hebben een ombouw getimmerd voor het reservoir en 'm er gelijk ingebouwd. Hierna kon het kimband overal aangebracht worden en was het tijd om de tegels erbij te pakken.

 

Tegelwerk

Voor de wanden was er wederom gekozen voor de Serenity. Een gepolijste warmkleurige marmerlook tegel van 60x60 met een prachtige uitstraling. Voor de vloer hebben we dezelfde tegel geplaatst als in de badkamer. De Trend Antraciet is een oerdegelijke betonlooker van 60 bij 60. Overeenkomstig de badkamer heeft onze expert al het tegelwerk dichtgevoegd met voegmiddel in de kleur Steengrijs.

 

Sanitair

Intussen is al het sanitair gearriveerd. Onze installateur kon aan de slag met het zwevend toilet  (Wandcloset Mechelen Wit), het bedieningspaneel (Luik Wit) en het fontein (Rhea) plus de daartoe verkozen verchroomde fonteinkraan, clickwaste en bekersifon.

 

Afwerking

Ons team heeft de gehele toilet van kit voorzien en het plafond een nieuwe laag verf. In enkele dagen was de klus voltooid.