nieuwe badkamer whatsapp

Aannemers BADKAMER

Aannemers nodig voor je badkamer? Dan stap je naar De Badkamer Expert! Wij zijn de enige, echte aannemers in badkamers die uitsluitend werken met all-in deals. Compleet, dus inclusief sanitair, montage en afwerking.  

 


aannemers badkamer overzicht
beoordelingen aannemers badkamer

Dé aannemer-expert in badkamers

Gespecialiseerd in all-inclusive badkamerrenovatie

Al meer dan acht jaar is de Badkamer Expert als aannemer actief in het realiseren van badkamers. Elke keer weer naar de grootste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

 

Zij hoeven tot hun genoegen geen risico's te dragen op onvoorziene kosten voor uren en meerwerk, en kosten die ontstaan als de planning niet gehaald wordt. Die zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Nieuwsgierig naar onze offerte? Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!


De Aannemers met Eén Badkamer Pakket


badkamer aannemers details
aannemers badkamer garantie

Offerte Aanvragen bij de Aannemers voor Badkamers

Heb je een mooie badkamer gezien en wens je direct een offerte van de enige, echte aannemers voor badkamers, voor het ontwerpen, leveren én plaatsen van de goedkoopste badkamer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox terugvindt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 


aannemers badkamer usps

Vóór:


Het eindresultaat met De Badkamer Expert:De Enige, Echte Aannemers in Badkamers

Ga naar dé aannemers in badkamers De Badkamer Expert als je op zoek bent naar een complete renovatie van je badkamer. Een badkamer die weer helemaal voldoet aan al je wensen en eisen, die je bijvoorbeeld weer de ruimte gaat geven omdat het ligbad een sta-in-de-weg is geworden. Aannemer in badkamers De Badkamer Expert maakt je badkamer weer als nieuw, met minder energieverbruik en een hogere waarde voor je woning.

 

Professioneel advies

Voor de verbouwing van je badkamer ga je natuurlijk niet over een nacht ijs. Je hebt kosten te maken als ook de nodige keuzes. Wat wil je aan de indeling veranderd zien? Welke tegel moet er op de vloer en aan de wanden? Geen gemakkelijke keuzes, vooral omdat je ze voor langere tijd zult maken.

 

Onder één dak

De Badkamer Expert maakt het je als aannemers in badkamers eenvoudig om je badkamer te renoveren. Alles voor een complete badkamer vind je in onze showroom. Uitgebreide collecties tegels, heel veel sanitair en - vooral - vakkundig advies en vakmanschap. Alles onder de eindverantwoordelijkheid van dezelfde aannemers in badkamers: de Badkamer Expert. 

 

Alles onder controle

Bij De Badkamer Expert geen slapeloze nachten over je goedkoopste badkamer. Je hoeft niet meer te schakelen met allerlei verschillende partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. De enige, echte aannemers in badkamers,  De Badkamer Expert, is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. Wellicht ook in het weekend kun je ons bereiken! 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal weet je met De Badkamer Expert exact hoe laag de kosten zijn voor de goedkoopste badkamer. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is om 'm op te kunnen leveren. Rekeningen achteraf? Daar doen we als aannemers in badkamers niet aan. Toch meerwerk? Geen zorgen. De kosten daarvan zijn voor De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?