Actie badkamer inclusief plaatsen

Actiedagen !!

badkamer aanbiedingen

Whatsapp de badkamer expert nu nieuw

badkamer ontwerpen

Een badkamer ontwerpen? Dat laat je doen door De Badkamer Expert! De pure specialist in het ontwerpen van badkamers. Compleet afgeleverd aan de hand van een vooraf overeengekomen all-in deal, dus inclusief tegels, montage en afwerking. 

 

badkamer ontwerpen overzicht
badkamer ontwerpen beoordelingen

Badkamer Ontwerpen All-In

Alles inclusief montage en afwerking

De Badkamer Expert is al meer dan acht jaar actief in het ontwerpen van badkamers. Telkenmale naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

Immers, alle risico's op onwelkome kosten voor bijvoorbeeld extra materialen of uren dan wel door een niet-gehaalde planning zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Nieuwsgierig naar onze offerte? Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!


Badkamer Ontwerpen met 1 Pakket


badkamer ontwerpen details
badkamer ontwerpen garanties

Badkamer Ontwerpen Offerte Aanvragen

Heb je een mooie badkamer gezien en wens je direct een offerte voor het ontwerpen, leveren én plaatsen van je badkamer? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox ontvangt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 


badkamer ontwerpen usps

Voor:


Ons eindresultaat:De Enige, Echte Expert voor het Ontwerpen van Badkamers

Je badkamer ontwerpen? Een goed plan wanneer je huidige badkamer toe is aan een opknapbeurt, of wanneer je de toegankelijkheid van het sanitair wilt verbeteren omdat je bijvoorbeeld geen gebruik meer maakt van het ligbad. Met een nieuwe te ontwerpen badkamer heb je niet alleen jarenlang meer woongenot, maar ga je ook fors besparen op je energieverbruik en vergroot je de waarde van je woning.

 

Professioneel advies

Bij het ontwerpen van de badkamer ga je natuurlijk niet roekeloos te werk. De begroting moet in orde zijn, en er zijn veel keuzes te maken. Wat wil je aan de indeling veranderd zien? En in welke stijl moet jouw badkamer ontworpen worden? Geen makkelijke keuzes, vooral omdat je ze voor langere tijd zult maken.

 

Onder één dak

De Badkamer Expert maakt het makkelijk voor je om voor een betaalbare prijs de badkamer te laten ontwerpen. Alles op één adres: uitgebreide collecties tegels, heel veel sanitair en - vooral - vakkundig advies en een smetteloze realisatie van je nieuwe badkamer. Alles onder de eindverantwoordelijkheid van een en dezelfde dienstverlener: de Badkamer Expert. 

 

Alles onder controle

Bij De Badkamer Expert geen slapeloze nachten meer over het ontwerpen van je badkamer. Geen rompslomp meer van allerlei verschillende partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. En wellicht ook in het weekend! 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal weet je met De Badkamer Expert exact hoe het staat met de kosten. In de vooraf gesloten deal zit alles wat er nodig is voor het ontwerpen van je badkamer. Extra facturen achteraf? Daar doen we niet aan. Zodoende dus geen zorgen over meerwerk en dergelijke. De kosten daarvan zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?