nieuwe badkamer whatsapp

badkamer tekenen

Je badkamer tekenen? Dat doe je samen met De Badkamer Expert én onze innovatieve 3D Badkamerplanner. Gratis en vrijblijvende hulp bij het tekenen van je nieuwe badkamer. En daar blijft het niet bij. We gaan je huidige badkamer gelijk verbouwen. Snel en voordelig. Alles volgende een enkele all-in deal!

 

badkamer tekenen gratis

Maak Nu je Afspraak voor het Tekenen van je Badkamer

Met De Badkamer Expert 3D Badkamerplanner

De Badkamer Expert is al meer dan acht jaar actief in het verbouwen van badkamers. Elke keer weer naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

 

Immers, alle risico's op onwelkome kosten voor onder andere extra materialen of uren dan wel door een uitgelopen planning zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!


Getekend met onze Badkamerplanner
Klaar met badkamer tekenen? Bekijk ons All-In Pakket


Badkamer Tekenen met De Expert

Je badkamer tekenen? Een leuk idee wanneer je de badkamer wilt verbouwen. Je denkt na over hoe je ideale badkamer eruit gaat zien en waar je alles wilt hebben. Wellicht zijn er elementen die je altijd al had willen hebben zoals een regendouche. De Badkamer Expert gaat je hierbij helpen. Gratis en vrijblijvend!

 

Valkuilen

Als je even googelt vind je ongelooflijk veel sites waarop je je badkamer kunt tekenen. Het risico van die apps is wel dat je gauw de badkamer te vol plant of de douche te krap. Vaak zien we dat men vergeet ruimte te reserveren voor accessoires. Jammer, want zo zie je elke ochtend je keuzes terug die je bij het tekenen van de badkamer liever niet had gemaakt.

 

Professionele ondersteuning

Enige vakkundige hulp bij het tekenen van de badkamer is dan ook nooit weg. Je kunt erop aan dat aan alles is gedacht en je krijgt oplossingen aangereikt waar je niet eerder op was gekomen. Vergeet niet dat je bij het tekenen van de badkamer keuzes voor lange tijd gaat maken. Keuzes die flink in de papieren kunnen lopen. Alles moet dus in één keer goed zijn, zodat je jezelf nooit hoeft te ergeren aan een verkeerd geplaatst stopcontact.

 

Gratis en tot niets verplicht

De Badkamer Expert is jouw partner bij het tekenen van je badkamer. Met gratis en vrijblijvend advies plus een prachtige tool die je een perfect beeld gaat geven van hoe je nieuwe badkamer eruit gaat zien. Maar ook met uitgebreide collecties tegels en design sanitair. Makkelijk, want daarmee kunnen we prachtige combinaties van tegels en sanitair maken, teneinde alles verwerken in een voordelige all-in deal waarin dus ook de werkzaamheden voor de renovatie zijn doorgevoerd. Mooi toch, binnen zes weken kan jouw nieuwe badkamer al opgeleverd zijn.