toilet renovatie kosten whatsapp

toilet renovatie kosten

Toilet renovatie voor de laagste kosten? Ga dan eerst naar De Badkamer Expert, de enige, echte badkamerspecialist met all-inclusive deals voor toilet renovatie. Compleet, dus inclusief tegels, de montage van sanitair en elektra plus de afwerking. 

 

toilet renovatie kosten overzicht
toilet renovatie kosten beoordelingen

Toilet Renovatie met Overzichtelijke Kosten

Alles Inclusief Montage en Afwerking

Al meer dan acht jaar is de Badkamer Expert actief in toiletrenovatie-inclusief-montage. Telkenmale naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

 

Deels heeft dat te maken met de risico's op onverwachte kosten voor de renovatie van het toilet. Dat zijn bijvoorbeeld de kosten voor meerwerk of de kosten die kunnen ontstaan als de planning niet wordt gehaald. Die zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Nieuwsgierig naar onze offerte? Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!


In 3 Dagen een Nieuw Toilet

Dag 1

toilet renovatie kosten dag 1

Dag 2

toilet renovatie kosten dag 2

Dag 3

toilet renovatie kosten dag 3


Offerte Aanvragen voor Toilet Renovatie

Heb je een renovatie van het toilet voor ogen en wens je direct de kosten voor de renovatie van het toilet te weten? Vul dan simpel en snel hiernaast onze offerteaanvraag in en wij beloven je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 


Toilet renovatie kosten expert


3 unieke All-in Deals

Wij houden van kwaliteit, goede service en lage kosten voor toiletrenovatie. Daarom bieden wij onze toiletrenovaties in drie unieke All-in Deals. Super makkelijk en overzichtelijk.

Je betaalt nooit teveel en je kent exact de kosten voor de renovatie van het toilet!


kosten toilet renovatie tegelen

De deal voor een prachtige makeover van je toilet. Tegelwerk voor een fijne prijs. Nu met 30% korting!


kosten renovatie toilet deal

Een compleet toilet van goede kwaliteit, voorzien van mooie looks en geleverd met vele extra's nu extra voordelig als all-inclusive deal.


all-in renovatie badkamer kosten

De beste kwaliteit voor jouw toilet! Luxe "looks & feel" bij De Badkamer Expert. Premium kwaliteit tot in de kleinste details.Oude situatie:


Ons eindresultaat:


Toiletrenovatie voor lage kosten

De renovatie van het toilet hoeft niet buitengewoon veel te kosten. Zeker wanneer je samenwerkt met De Badkamer Expert. Bij ons vind je alles voor een compleet toilet. Uitgebreide collecties tegels, heel veel sanitair en - vooral - vakkundig advies en vakmanschap voor een perfect gerealiseerde compleet toilet. Alles onder de gezamenlijke supervisie van jou en De Badkamer Expert. 

 

Wat gaat de renovatie van jouw toilet kosten?

Voor elk plan voor de renovatie van het toilet wil je uiteraard vooraf exact de kosten weten. Daarom werken we uitsluitend met all-in deals. Geen onduidelijke kostenplaatjes of - erger nog - onverwachte rekeningen achteraf, maar een vast bedrag waarin alles is inbegrepen. Op die manier kan er geen discussie ontstaan over de kosten voor de renovatie van het toilet.  

 

Professioneel advies

Gezien de kosten voor de toiletrenovatie, ga je natuurlijk niet over een nacht ijs. De begroting moet in orde zijn en vervolgens zal je voor de uitvoering veel keuzes moeten maken. Wat wil je aan de indeling veranderd zien? Wat moet er op de vloer en aan de wanden? Geen eenvoudige keuzes, vooral omdat je ze voor langere tijd gaat maken.

 

Houdt de kosten voor een nieuwe badkamer binnen de perken

Ongeacht wat de renovatie van het toilet moge kosten, het is en blijft een geweldig plan. Vooral als je toilet niet meer voldoet aan je wensen en eisen. Misschien wil je een zwevend toilet of denk je simpelweg aan een opknapbeurt. Met een nieuw toilet heb je niet alleen jarenlang meer woongenot, maar gaat de waarde van je woning omhoog.

 

Alles onder controle

Bij De Badkamer Expert geen slapeloze nachten over de kosten van de toiletrenovatie. En ook hoef je niet met meerdere partijen te schakelen. Bedrijven die voor extra voorrijkosten zorgen en naar elkaar gaan wijzen als er iets fout gaat met de renovatie van het toilet. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. En wellicht ook in het weekend! 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal weet je met De Badkamer Expert exact hoe het staat met de kosten voor de toilet renovatie. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is om 'm op te kunnen leveren. Extra rekeningen achteraf? Daar doen we niet aan. Toch meerwerk? Geen zorgen. De kosten daarvan zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, toch?