wc verbouwing app

Wc Verbouwing

Een wc-verbouwing in de planning? Dan ga je naar De Badkamer Expert. De enige, echte all-inclusive specialist voor wc-verbouwingen. Alles in jouw stijl gerealiseerd aan de hand van een vooraf overeengekomen all-in deal. Compleet, dus inclusief sanitair, montage en afwerking.  

deals wc verbouwing

wc verbouwing beoordeling

Wc-verbouwing met Eén All-in Deal

Alles inclusief montage en afwerking

Al meer dan acht jaar is De Badkamer Expert actief in wc-verbouwingen. Elke keer weer naar de volste tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

 

Voor een belangrijk deel heeft dat te maken met de risico's op extra kosten voor meerwerk en kosten die kunnen ontstaan als de planning niet gehaald wordt. Al deze kosten zijn 100% voor rekening van De Badkamer Expert!

Binnen 2 minuten zo aangevraagd

 Supersnel binnen 1 werkdag een gratis offerte in je inbox!In 3 Dagen een Nieuw Toilet

Dag 1

Dag 2

Dag 3Offerte Aanvragen voor jouw Wc-verbouwing

Heb je een mooi toilet gezien en wens je direct een offerte voor het ontwerpen, leveren én plaatsen? Vul dan simpel en snel onze offerteaanvraag in en wij beloven dat je binnen 1 werkdag een offerte in je mailbox terugvindt. Hulp nodig bij het invullen van de offerteaanvraag?

> Bel of Mail <

085 301 95 31

info@de-badkamerexpert.nl 


De beste wc renovatie van Nederland - De Badkamer Expert !

3 unieke All-in Deals

Wij houden van gemak, kwaliteit en  service. Daarom kun je bij ons je wc verbouwen met drie unieke All-in Deals. Super makkelijk en overzichtelijk.

Je betaalt nooit teveel en je bent exact op de hoogte van de totaalkosten!


WC Tegelen Deal verbouwingen

Het betegelen van de wc voor een schappelijke prijs. WC-verbouwing nu met 30 procent korting!


WC renovatie deal

Een complete wc-verbouwing van goede kwaliteit, met een wc voorzien van mooie looks en geleverd met vele extra's nu extra voordelig als Comfort Deal All-in.


WC all-in deal

De beste kwaliteit voor jouw wc! Luxe "looks en feel" enkel bij de Badkamer Expert. Premium kwaliteit tot in de kleinste details.

 Voor:


Het eindresultaat met De Badkamer Expert:


De Enige, Echte Expert in Wc-Verbouwingen

Een verbouwing van je wc op het oog? Verstandig als je huidig toilet zwaar te lijden heeft van de slijtage of wanneer je zin hebt in een geheel andere stijl.  Met een wc-verbouwing verwen je jezelf niet alleen op jarenlang meer woongenot, houd je de waarde van je woning op niveau.   

 

Degelijk advies

Voor jouw wc-verbouwing ga je natuurlijk niet over een nacht ijs. Je wilt weten wat er allemaal mogelijk is en er zijn een aantal belangrijke keuzes te maken. Wat wil je anders zien aan de inrichting? En welke stijl gaat jouw toilet krijgen? De Badkamer Expert helpt je bij met het maken van elke bij je budget passende keuze.

 

Alles van een en hetzelfde adres

Daarbij is het bij De Badkamer Expert ook erg makkelijk om je wc-verbouwing te realiseren. Alles vind je onder een en hetzelfde dak: een kleine duizend verschillende tegels, een uitgebreide sortering sanitair en vooral het in jaren opgebouwd vakmanschap om van het kleinste kamertje in huis ook het mooiste te maken.  

 

Alles onder controle

Met De Badkamer Expert geen gedoe over de verbouwing van je wc. Immers, het gehele project staat onze hoede. Dat betekent dus dat je nooit hoeft te schakelen met allerlei verschillende partijen die alleen maar naar elkaar kunnen wijzen als er iets fout gaat. De Badkamer Expert is je enige aanspreekpunt op elk moment. Vanaf de eerste schouw tot maanden na de oplevering. 

 

Duidelijk kostenplaatje vooraf

Bovenal heb je een zeer helder beeld van de kosten voor de verbouwing van je wc. In de tevoren afgesloten deal zit alles wat er nodig is om 'm op te kunnen leveren. Extra rekeningen achteraf? Daar doen we niet aan. Toch meerwerk? Geen zorgen. Die kosten zijn voor rekening van De Badkamer Expert. Een hele geruststelling, niet waar?